A Millennium Kávéház és Klub is bezár, egyelőre ideiglenesen

Sajnálattal tesszük közzé ezt a posztot. Ideiglenesen, de bezárunk. Amint tudunk újra nyitunk, amiről természetesen azonnal értesítelek bennetek!” – írja hétfő délutáni posztjában a Millennium Kávéház és Klub. Ezzel ők is azon helyek sorát gazdagítják, melyek – bár okot nem írnak a bezáráshoz, de több mint valószínű – a megemelkedett rezsiköltségek miatt zárhattak be Szegeden.

Legutóbb arról írtunk, hogy húszmillió forintért árulják a Pipi zero gluténmentes üzletét, mert bár tulajdonosai belefáradtak a vendéglátásba – valószínűleg a jelenlegi válságos helyzet is nagyban hozzájárult ehhez –, nem szeretnék végleg bezárni azt. Emiatt aztán a cég és a teljes brand is jár ezért az összegért.

Hasonlóan bezárt több hely is Szegeden különböző okok miatt végleg vagy ideiglenes jelleggel, például a Mars téri Hambi-Bambi büfé bódéja, a Gulyáscsárda, a Süti nem süti cukrászda, a Tiszavirág Hotel és Kávézó, a Chloé Vintage Shop, a Haunted House újszegedi szabadulószobája, a Kredit Egyetemi Pub, a Kígyó utcai Norbi Update.

Korábban megírtuk, a K-Monitor és az Átlátszó térképre tette az országszerte bezáró önkormányzati és állami, állami vállalati intézményeket, vállalkozásokat és egyházi-civil helyeket. A térképet ide kattintva lehet elérni, melyen már a szegedi önkormányzati intézmények várható lakat alá kerülését is elhelyezték, erről itt írtunk bővebben.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Húszmillió forintért árulják a Pipi zero gluténmentes üzletét, nem szeretnék végleg bezárni azt

Valóban felkerült a hirdetés a Jófogásra, mely szerint 20 millió forintért eladó a 130 négyzetméteres, négyszobás ingatlan minden berendezésével együtt.