Az Árkádban nyílik meg a szegedi Simon's Burger, már keresik a munkatársakat

Az Árkádban nyílik meg a népszerű smashed burgerező, a Simon's Burger szegedi étterme, írja a Szeged365. A Budapest mellett Győrben, Székesfehérváron, Debrecenben és Kecskeméten is jelen lévő burgerezőlánc már álláshirdetést is közzétett a Facebookon, amelyben Szegedre keresnek munkatársakat, az itteni nyitás pontos dátuma azonban még nem ismert.

A Simon's Burger már a nyár első felében közzétette, hogy meglévő éttermei mellett Szegeden és Kecskeméten is terjeszkedne a közeljövőben, miután elmondásuk szerint a legtöbben Szegedről keresték meg őket, hogy nyissanak éttermet a városban is. Korábban arról írtunk a Szegederen, hogy a cég franchise-partnereket keres vidéki éttermek nyitására 10 millió forintos jogdíj fejében, az étterem kialakítása pedig további 10–20 millióba kerülhet.

A hamburgerezőláncot Tóth Simon alapította azzal a céllal, hogy az Amerikában népszerű smashed burgereket Magyarországra hozza. Azóta több burgerező jelent meg a műfaj piacán, Szegeden is több helyen lehet már ilyen burgert kapni, szerepel a Szent István téri Boor-Burger és a Nagy Jenő utcai Macko kínálatában is, utóbbit a Szegederrel együttműködő Sunseaty gasztroblog is tesztelte.

A Simon's Burger szegedi egységének üzlete az Árkád bevásárlóközpontban 2024. augusztus 23-án

Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder