Vidéken terjeszkedne a Simon's Burger, franchise-partnereket keresnek

A Budapesten alapított, és jelenleg három egységgel üzemelő Simon's Burger a főváros egyik legfelkapottabb gyorsétterme jelenleg, a cég vezetői pedig arról nyilatkoztak nemrég a Cápák között nevű reality-ben, hogy vidéki nagyvárosokban szeretnének terjeszkedni.

Ennek pontos részletei már weboldalukon is megtalálhatók, itt azt írják, szeretnék, „ha mostantól nem kellene feltétlenül Budapestre utazni az ország legjobb hamburgereiért. Célunk, hogy minden vidéki nagyvárosban jelen legyünk és egyre több embernek bizonyíthassuk be: tudunk még újat mutatni hamburger témában.”

Olyan partnereket keresnek, akik maguk is aktívan részt vesznek a napi működésben, nem ijednek meg a nehézségektől, és mindig előre tekintenek. Elvárás továbbá egy jó ingatlan, mert olyan üzlethelyiséget kérnek, ami a város egy forgalmas és könnyen elérhető pontján helyezkedik el, illetve „maga a környék se rontson az étterem márkaértékén”.

A franchise jogdíja 10 millió forint, az étterem kialakításához pedig újabb 10–20 millióval kell előrukkolni, ez utóbbi „gyakorlatilag minden felmerülő költséget magában foglal, az üzlethelyiség kauciójától kezdve a kialakítási munkálatok díjain át a konyhai gépek vásárlásának összegéig. A cég a nettó havi forgalom után nettó 5% royality-díjat, illetve nettó 2% „márkfafejlesztési hozzájárulás”-t is szed majd.

Forrás: Simon's Burger / Facebook