Felkérték Uj Pétert, hogy legyen a szegedi halfesztivál díszvendége

Emlékezetes, hogy tavaly szeptemberben nagy balhé alakult ki a halfesztivál körül, mikoris Uj Péter, a 444.hu főszerkesztője azt írta a közösségi médiában, hogy menzás csirkepörköltet idéző halászlevet és nyesedéket evett drágán és vastagon panírozva Szegeden. A szervező Frank Sándor ezt akkor nem vette jó néven, de most azt szeretné, hogy Uj Péter legyen a következő esemény zsürijének az elnöke.

Frank Sándor, a halfesztivál szervezője akkor úgy vélte, hangulatkeltés folyik ellene és a halfesztivál ellen, akkor úgy volt, lehet, nem is szervez több rendezvényt Szegeden. „Ha Szegednek nem tetszik a halfesztivál, szívesen elviszem máshová. Mint néhány éve, megcsináljuk magunknak a halfesztivált a Fehértói csárdában, és halünnepnek fogjuk hívni” – mondta akkor.

Azóta viszont már mindenki megnyugodott, és javában folyik az idei rendezvény szervezése, ami szeptember első hétvégéjén lesz. Sztárfellépő az Irigy Hónaljmirigy.

Frank Sándor a 444 főszerkesztőjének is komoly szerepet szán. „Személyesen szeretném meghívni Uj Pétert a zsűribe. Ő lenne a rendezvény egyik díszvendége” – mondta Frank a Délmagyarnak.