Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát látták pénteken a Radnóti gimiben

Pénteken ballagnak el a végzős középiskolások és gimnazisták a legtöbb intézményben az idei tanév rendje szerint. A Szegeder egy olvasója a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium ünnepségéről küldött egy fotót, amin nem más látható, mint Orbán Viktor gyerekkori jóbarátja, Mészáros Lőrinc, aki egykoron Felcsút polgármestere is volt, mostanság pedig a Puskás Akadémia labdarúgócsapatának elnöke.

A testőrén kívül vele volt felesége, Várkonyi Andrea is, aki egyébként szegedi származású, így valószínűleg az ő részéről lehetett a Radnótiban ballagó rokon, ez viszont csak feltételezés. A Tények egykori műsorvezetője egyébként még 1993-ban érettségizett a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban. Mészáros Lőrincet – aki 2021 óta Várkonyi férje – tavaly az ország leggazdagabb embereként tartották számon mintegy 480 milliárd forintos vagyonával.

Fotó: Olvasónk

Nem csupán Várkonyi Andrea kötődik Szegedhez üzletileg, a Forrás Szálló és az Napfényfürdő Aquapolis ugyanis a felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozik. Megírtuk 2021 decemberében, hogy miután megváltoztak a fürdő bérleti konstrukciói, szegedi nyugdíjasok még tüntetést is tartottak emiatt, ám végül magánszemélyként, a társadalmi felelősségvállalás jegyében kompenzációt nyújtott nekik a milliárdos vállalkozó.