Mészáros Lőrinc válaszolt: kompenzálják a szegedi nyugdíjasok fürdőbérletét

Mint azt múlt héten megírtuk, konkrét ajánlatot tettek Mészáros Lőrincnek azok a szegedi nyugdíjasok, akik a nyáron még tüntetést is tartottak, miután megváltoztak a felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó, a Forrás Szállóval összenyitott Napfényfürdő bérleti konstrukciói.

a Szegeder írta meg még idén májusban, hogy 1027%-kal lett drágább a fürdőbe a korlátlan felnőttbérlet. Egy az újszegediek problémáival foglalkozó Facebook-csoportban szerveződni kezdtek az érintettek, akiket nem kicsit háborított fel a drágulás. Levelet írtak a fürdőnek, helyi önkormányzati képviselőknek, de még Botka Lászlónak is. A hírt az országos sajtó is lehozta, és a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Toroczkai László is bejelentette, tüntetést szervez.

Mivel a csoport tagjai hónapokon át hiába ostromolták a komplexum igazgatóját, az ajánlatot most elküldték Mészáros Lőrinc általuk fellelt e-mail-címére. Azért a felcsúti milliárdosnak, mert kormányváltás után a Hunguest – és vele az Aquapolis – idővel Mészárosékhoz került.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Szegedi nyugdíjasok írtak levelet Mészáros Lőrincnek

Konkrét ajánlatot tettek Mészáros Lőrincnek azok a szegedi nyugdíjasok, akik a nyáron még tüntetést is tartottak, miután megváltoztak a felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó, a Forrás Szállóval összenyitott Napfényfürdő bérleti konstrukciói.

A Mészáros Csoport közleménye – amelyet a 444.hu is közölt – így szól: „Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása, de magánszemélyként a társadalmi felelősségvállalás jegyében kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, akik így

a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlet-típust.”

A Mészáros Csoport és a tulajdonos karitatív tevékenysége a gyermekekre fókuszál, ugyanakkor mind a tavalyi, mind az idei karácsonyi élelmiszeradományból részesültek egyedülálló, idős emberek is. A nyári nagycsaládos- és egyszülős családok ingyenes üdültetését pedig az idén kiterjesztették a nagyszülőkre is, hogy a pandémia miatti elszigetelődés után újra közös élményt nyújtsanak a többgenerációs családoknak – írják a közleményben.