Több mint 170 millióért árulják a Bertalan híd mellett épülő lakópark luxuslakását

Már korábban beszámoltunk arról, hogy építkezés indult a Bertalan híd újszegedi lejárója mellett, a Szent-Györgyi Albert utca és a Közép Kikötő sor között, az Örökzöld közben. A régóta üresen álló telkekre társasházakat és egy irodaházat is építenek, egyelőre az előbbit kezdték el, ezt jövő év végére adnák át tervezetten.

Az Örökzöld lakóparkban épülő harminclakásos társasházban 45 és 150 négyzetméter közötti ingatlanokat lehet majd venni, utóbbi valószínűleg az épület tetején lévő penthouse-szerű luxuslakás. Mostanra az is kiderült, hogy a szerkezetkész lakások ára 950 ezer, míg a kulcsrakészeké 1,15 millió forint négyzetméterenként, ám mindegyikhez tartozik erkély is.

A legkisebb, nappalival és egy hálószobával rendelkező 33 négyzetméteres lakás így mintegy 53 millió forintot kóstál, míg az épület legfelsőbb szintjén található, panorámás luxus penthouse-ok közül

az egyik 171,3 millió forintba kerül.

Ezért három plusz egy szobát kapunk 149 négyzetméterrel kulcsrakészen, és ennél az erkély nagyobb, mint maga a lakás, ugyanis előbbi 116 négyzetmétert foglal el. Van egy másik, 107 négyzetméteres ingatlan is a legfelső szinten, mely egy plusz kétszobás (itt körülbelül ugyanakkora az erkély, mint a lakás), és 123 milliót kóstál majd.

Forrás: Örökzöld lakópark