Bombariadó volt a szegedi Árkádban és a debreceni Fórumban is

Múlt héten szerdán írtuk meg, hogy bombariadó volt Szegeden kívül még a győri és pécsi és a budapesti Árkád épületeiben is ezzel egy időben, továbbá a debreceni Fórumban is ez volt a helyzet. Akkor e-mailben érkezett a fenyegetés.

Most ismét megtörtént az eset, de „mindössze” Szegeden és Debrecenben, ahol Fórum nevű áruházban volt bombriadó. A HAON azt írja, információik alapján a rendőrség bombariadó miatt elrendelte a debreceni bevásárlóközpont kiürítését, ami jelenleg is folyamatban van. Úgy tudják, az autótulajdonosok egyelőre nem vihetik el gépjárművüket a parkolóházból.

A delmagyar.hu információi szerint a szegedi Árkádban is bombariadó volt érvényben, ezt megerősítette a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is. A rendőrség kivonult a helyszínre, az épületet kiürítették, majd megkezdték annak átvizsgálását. Időközben kommentben kaptuk az információt, hogy az eseménynek nincs még vége délután 4 körül sem, az előzetes információink ellenére.

Olvasónktól kaptunk fotókat is a helyszínről, amely szerint a Boros József utca Árkád mögötti része teljes szélességében le van zárva:

Fotó: olvasónk