Izgalmas magyar megoldás az elektromos autózás piacán (X)

Habár a hazai elektromos autógyártás egyelőre távoli álomképnek tűnik, ettől függetlenül a magyar cégek több területen is jeleskednek, ha a mobilitás fenntarthatósága és gazdaságosabbá tétele a cél.

Ebben a cikkben bepillantunk a magyar piacon elérhető, elektromos mobilitással kapcsolatos legjobb projektekbe, és megmutatjuk, miért érdemes ezekre nagyobb figyelmet fordítani.

Hazai fejlesztés a kényelmesebb és hatékonyabb töltésért

Biztosan sokan hallottak már a Voltie töltőkről és applikációról. Azt azonban már nem mindenki tudja, hogy az esetükben magyar fejlesztésű termékről van szó. 100%-ban magyar tehetségek tervezték és alkották meg annak érdekében, hogy gazdaságos, hatékony és időtálló megoldást kínáljanak a villanyautók tulajdonosainak, országhatáron innen és túl.

A rendszer legnagyobb előnye, hogy magas személyre szabhatóságot biztosít. Ezt a felhasználóbarát kialakítású, egyszerűen kezelhető mobilalkalmazás garantálja, melynek segítségével folyamatosan szemmel tarthatjuk a töltési folyamatot, és akár távolról is kezelhetjük azt.

Miben más a hazai megoldás?

Az elektromos töltők piaca napjainkban már meglehetősen széles. Sokakban merülhet fel tehát a kérdés, hogy mivel kínál többet egy magyar fejlesztésű megoldás. A különlegesség oka főként a fentebb említett rugalmasságban és személyre szabhatóságban rejlik, azonban a magyar fejlesztésű Voltie töltők gyorsaság, biztonság és gazdaságosság terén is kiemelkedően teljesítenek.

A hagyományos konnektoros töltéshez képest lényegesen csökkentik a töltési időt, a maximális megbízhatóság érdekében pedig 10 fajta biztonsági funkcióval rendelkeznek. Optimalizálhatóságuknak köszönhetően segítenek kordában tartani a fogyasztást, napelemes rendszerekhez kapcsolva pedig akár a teljesen zöld és ingyenes töltés is elérhető. A praktikus RFID-funkciónak köszönhetően társasházak vagy irodaházak esetében a töltésindítás RFID azonosítóval is használható.

Felhasználóbarát és elegáns kialakítás

Sok egyéb megoldással ellentétben ezek a töltők nemcsak teljesítményüket, de megjelenésüket tekintve is tökéletesen illenek bármelyik modern otthonhoz. Az esztétikus külső azonban nem ment a funkcionalitás kárára.

Az egyszerű és letisztult kialakítás lehetővé teszi, hogy a töltés állapotát illetően minden fontos információt figyelemmel kísérhessünk. A strapabíró, rozsdamentes és saválló alkatrészeknek és borításnak köszönhetően pedig a Voltie töltők nemcsak mutatósak, de hosszú életűek is egyben. Ráadásul gyorsan és egyszerűen telepíthetők is.

Tökéletes megoldást jelentenek tehát azok számára, akiknek autójuk, a környezetük és a pénztárcájuk egyaránt fontos, és egyik téren sem szeretnének olyan kompromisszumot kötni, ami akár csak egy kis eséllyel is a minőség és a kényelem rovására menne.