A kormánypárt szegedi erőivel pálinkázott Szentkirályi Alexandra és Hollik István, aztán levágtak egy disznót

Magyarország kormányszóvivője és a Fidesz kommunikáció igazgatója látotatott el Zsombóra, ahol a térség országgyűlési képviselőjével, Mihálffy Bélával, a KDNP helyi vezetőjével, Haág Zalánnal, illetve Ruzsa Roland dorozsmai kormánypárti önkormányzati képviselővel vágtak disznót.

„7 óra múlt, egy lélekerősítővel indul a munka, azt hiszem ránk is fér a nagy feladat előtt! Kezdésnek egy fogópálinka” – írta erről szóló posztjához Szentkirályi. Nemrég megosztott néhány képet Hollik is, aki ezek tanulsága szerint fiaival érkezett, és a posztban megköszöni Mihálffy Béla meghívását.

Egy évvel ezelőtt, január 15-én Orbán Viktor miniszterelnök volt Mihálffyék vendége Öttömösön egy disznóvágásra. Ezzel kapcsolatban később egy interjúban meg is kérdeztük az országgyűlési képviselőt, hogyan zajlott mindez, ki kezdeményezte az eseményt. „A miniszterelnök úr nagy hangsúlyt fektet a kampányban arra, hogy segítse a jelölteket, és így fordulhatott elő az is, hogy a mi családi disznóvágásunkra is eljött, aminek mi nagyon örültünk. Ez úgy történik, ha kiadhatok ilyen belső információt, hogy a kampányban a jelöltnek le kell adni előre az egy vagy két hétre tervezett programját, és a miniszterelnök úr, illetve a Miniszterelnökség megnézi, hogy mihez tud kapcsolódni a miniszterelnök úr.”