Két hónap múlva kész lehet a makói McDonald's a polgármester szerint

Farkas Éva Erzsébet gyakran beszámol a megyei kisváros eme beruházásáról közösségi oldalán, hiszen a McDonald's-nak Szegeden is mindössze kettő egysége van, így fokozott az érdeklődés a helyiek részéről, a polgármester szavaival élve új lehetőségek nyílnak meg Makó előtt a gyorsétteremlánc megjelenésével. Hódmezővásárhelyre is tervezett telepíteni egyet a cég, itt azonban még nem jutottak el az építkezésig sem.

A makói polgármester pénteken új, sültkrumplis és hamburgeres emojival díszített posztot jelentetett meg Facebook-oldalán az épülő gyorsétteremel kapcsolatban, mely képein már látszik az épület burkolata is. Arról tájékoztatta a gyorsétteremről a város polgárait, hogy a tervezett ütemben haladnak a munkálatok, így

decemberben már meg is nyílhat a franchise új, makói étterme.

A beruházások készültsége jelenleg 60%-on áll. A munkálatok már a belsőépítészeti és elektromos szerelési fázisoknál tartanak. Az elkövetkezendő hetekben a kertrendezés is kezdetét veheti.

Az építkezésről augusztus elején is írtunk. Ekkor még csak az épület vázszerkezete volt készen, a vasbetonaljzat kivitelezése, valamint a gépészeti és elektromos alap szerelése épp ekkor zajlott. Az első megyei, Szegeden kívüli McDonald's a cég ígéretei szerint 70 főnek fog munkát adni a városban, valamint lesz McDrive és McCafé is.