Jövőre is visszatér a Rebecca a Szabadtérire, elővásárlási lehetőség lesz a 2025-ös jegyekre

Elővásárlási lehetőséggel tér vissza az évad musicalje, a Rebecca, közölték a Szabadtéri szervezői. Sylvester Lévay és Michael Kunze musicaljét ugyanis nagy sikerrel mutatták be – szabad téren a világon elsőként – a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

A közönség nagy érdeklődésére és azokra a leendő nézőkre való tekintettel, akik az idei évadban lemaradtak az előadásról, különleges lehetőséggel kedveskedik látogatóinak a Szegedi Szabadtéri Játékok, írják. A 2025-ös évad meghirdetését megelőzően ugyanis a Rebecca előadásaira elővásárlási opció áll majd rendelkezésre.

Azok az érdeklődők, akik augusztus 20-ig regisztrálnak ezen a hivatkozáson, később a megadott email-címükre eljuttatott linken bejelentkezve elsőként, az általános jegyértékesítés kezdete előtt válthatják meg belépőiket, idei jegyárak mellett az online vásárlási felületen. A regisztrációval rendelkező vásárlók e-mailben kapnak majd bővebb tájékoztatást a lehetőség részleteiről és az előzetes jegyvásárlás menetének további lépéseiről.

A Béres Attila rendezte előadást öt alkalommal játszotta idén a fesztivál, és mind az öt teltházas este álló tapssal zárult a közlemény szerint. A főszerepekben országosan elismert színművészek szórakoztatták a közönséget. Színpadra lép jövőre is Gubik Petra, Dolhai Attila, Janza Kata, Gallusz Nikolett, Udvaros Dorottya, Bálint Ádám, Medveczky Balázs, Szaszák Zsolt mellett Gömöri Krisztián, Barnák László, Borovics Tamás, Kocsis Tamás, Károlyi Krisztián, Dobos Katalin és Borovics Anna.

A Rebecca ismertetője, teljes szereposztása megtalálható a Szabadtéri Játékok weboldalán, ahol hamarosan a jövő évi előadásnapokra is fény derül.