Zöldterületeket, közbiztonságot és bérlakásprogramot szeretne a Mi Hazánk szegedi jelöltje

Toroczkai Lászlóval tartott lakossági fórumot szombat délután Tímár Tamás ügyvéd, a Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje. Toroczkai az esemény plakátján csak mint „meglepetés vendég” szerepelt, Tímár Facebook-posztja szerint azért, mert a nevét és a képét tiltja a közösségi oldal.

A Délmagyar tudósítása szerint az Art Hotelben tartott rendezvény egy rövid személyes bemutatkozással kezdődött, majd a jelölt kifejtette, melyek lesznek a párt és az ő személyes preferenciái az elkövetkezendőkben.

Tímár célja, hogy „jobbá tegye az emberek életét, valamint normális jövőt biztosítson a következő nemzedékeknek”. Fontosnak tartja a zöldterületek bővítését és megőrzését, a közbiztonságot térfigyelőkamerákkal fejlesztené, a fiatalokat bérlakásprogrammal támogatná, hogy egyszerűbb legyen az életkezdésük, családalapításuk.

Tímár problémának tartja, hogy a szegedi önkormányzat folyamatosan bővíti és drágítja a parkolózónákat, ezeket a megválasztását követően újragondolná.

Toroczkai László az eseményen arról is beszélt, hogy ellenszélben küzdenek, jóval kevesebb pénzből kell megvalósítaniuk a kampányt, mint a többi pártnak: 120 millió áll rendelkezésükre, amiből 50-et a vármegyei szervezetek kapnak, 70 a központi kampány szolgálatában áll.

„A Mi Hazánk elnöke arra is figyelmeztetett, a párt lehet a mérleg nyelve a szegedi közgyűlésben” – írja a Délmagyar tudósítása.