Már látható a Dóm téren a két új, világító szelfipont

Pénteken startol az év végi ünnepi szezon, a fényvillamosok mellett a város részben megújult díszkivilágítását is felkapcsolják december elsején. A szegedi karácsonyi heteket szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. osztotta meg közösségi oldalán a Dóm térre tett két új látványelemet, egy gömb, valamint egy szív alakú világító szelfipontot.

További újdonság lesz még a Kárász utcán, hogy a napvitorlákat tartó kábelekre hosszú fényfüzéreket húztak ki, amivel úgynevezett csillagos égboltot imitáló díszkivilágítás lesz. Természetesen a régi díszek is visszaköszönnek, így továbbra is megtalálható lesz a világító szarvas a Dugonics téri szökőkút felett. Sok év után idén ismét megtartják a koncerteket az újévi tűzijáték mellett.

Az már ismert, az előző évekhez hasonlóan idén is december 1-től december 24-ig tart majd a szegedi karácsonyi hetek, ezt a programsorozat közösségi oldalán jelentette be a szervező Szegedi Városkép és Piac. Részletekről a programsorozat Facebook-eseményében lehet olvasni.

Fotó: Szegedi Városkép és Piac