Sokadjára tűnt el a 15 éves szentesi lány, immáron 8 hónapos terhesen

Újra eltűnés miatt körözi – most épp a makói – rendőrség a 15 éves szentesi Benkő Szimonettát, a korábbi esetekről a Szegeder is beszámolt. A Bors most azt írja, az akkor még kiskorú lány az intézetből lépett meg több ízben is, ezúttal már kisbabájával, a lány ugyanis 8 hónapos terhes.

A bulvárlap írása szerint a kislányt apja nevelte, miután anyja otthagyta családjukat, amikor a lány még csak két éves volt. Szimonetta pár nap múlva baksi barátja szüleinek padlásán találták meg, és visszavitték az intézetbe, de hamarosan újra eltűnt onnan. A negyedik eset után a Hollandiában élő testvére, Alexandra arról mesélt a Ripostnak, hogy a lányt mindegyik eltűnése után ugyanannál a baksi családnál találták meg, vélhetően szerelmes lett a fiúba.

A Hollandiában élő testvére szerint húgát prostitúcióra akarta kényszeríteni a baksi család: akkor azt állította, amikor keresni merte a húgát, halálos fenyegetéseket kapott a fiú családjától. „Nem hagylak, nem hagyom, hogy bajod essen és idegenek irányítsák az életed! Nem leszel kiszolgáltatva egy olyan családnak, akik nem tudják, mi az a feltétel nélküli szeretet. Neked élned kell! Nem adom fel! Küzdök érted és azért, hogy boldogan élj!” – írta akkor a testvére.

Szimonettát ezután megtalálta a rendőrség, ám most újra felkerült a körözési adatlapja a rendőrség oldalára, amiből igazolást nyert, hogy valóban nyolc hónapos terhes. Mint írják, megtalálása azért is fontos, mert a szülés a stressz vagy izgalom miatt akár be is indulhat nála.