Végleg bezárt a Klauzál téri Rossmann, valószínűleg a magas rezsiköltségek áldozata lett

Legutóbbi belvárosi jelenésem alkalmával, vasárnap meglepetten konstatáltam, hogy bár a vendéglátóhelyek viszonylag nagy számban megmaradtak a Kárász utca környékén a rezsiválság ellenére, Európában az egyik legnagyobb multi, a Rossmann egyik üzlete bezárt a Klauzál tér 2. szám alatt. Az üzlet bejáratán ráadásul az volt olvasható, hogy végleg lehúzták a rolót.

Ez egyébként a Google Maps-on még nem jelenik meg, hiszen jelenleg is az látszik, hogy a szokásos módon nyitva vannak. Az egyik látogató véleménye szerint ez volt a legkisebb üzlethelyiségük Szegeden, azonban az egyik legjobb a nyitva tartási rendje szerint. Azt egyébként egyelőre nem lehet tudni, hogy miért zártak be, mindenesetre esélyes, hogy a magas rezsiköltségek és a kihasználatlanság miatt (az épületben egyébként az első szinten az NNG szegedi irodája is megszűnt már egy ideje).

Azonban a városban továbbra is számos Rossmann működik, így eme üzletük bezárásának ellenére továbbra is várnak minket az alábbiak egyikében:

  • Szeged Nagyáruház
  • Budapesti körút 3335.
  • Tisza Lajos körút 49.
  • Árkád Szeged
  • Szeged Nova
  • Szeged Plaza

A városban és a vármegyében egyébként számos vendéglátóhely és egyéb üzlet adta be a kulcsot, legutóbbi cikkünkben összeszedtük, hogy az ismertebben közül melyek zártak be vélhetően a resziválság miatt véglegesen vagy ideiglenesen:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Bezár az Égető étterem és panzió Hódmezővásárhelyen

A közkedvelt Égető Étterem és Panzió zárja be a kapuit, a Facebook-oldalukra kitett tájékoztatásuk szerint csak ideiglenesen.