Távozik Juan Carlos Pastor a Pick éléről segítőjével együtt a szezon végén

Juan Carlos Pastor vezetőedző a szezon végén távozik a bajnoki címvédő Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának éléről – írja az MTI. A klub szerdai közleménye szerint Pastor mellett segítője, Marko Krivokapic szerződése is megszűnik közös megegyezéssel az idény végén.

Klubunk legsikeresebb edzőpárosát alkották ők, és még alkotják a szezon befejezéséig. Három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-siker és egy EHF Kupa-diadal eddig a mérlegük. Reményeink szerint ez az eredménysor ebben a szezonban még gyarapodhat nyilatkozta Szűcs Ernő Péter klubelnök.

A spanyol szakvezető köszönetet mondott azért, hogy 2013-ban leülhetett a szegedi csapat kispadjára. Hangsúlyozta, még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatuk van, hiszen az idényből még sok meccs van hátra. Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, és dolgozunk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon mondta Pastor.

A szegedi együttes jelenleg egy győzelemmel és öt vereséggel áll a Bajnokok Ligája csoportkörében, október 22-én pedig 3126-ra elveszítette a Telekom Veszprém elleni bajnoki rangadót idegenben.