A szegedi Fidesz Gyurcsányt szólította fel, hogy hívja vissza a Lenin-fiúkat

Mint ismert, csütörtök hajnalban betört és Molotov-koktéllal dobálta meg egy fiatal férfi a szegedi Fidesz-irodát. A szegedi Jobbik már elítélte a történteket, ezek után a helyi Fidesz is kiadott egy közleményt, melyet a SzegedMa jelentetett meg.

Ma hajnalban egy férfi bezúzta a Szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodájának ablakát, majd a helyiségbe bejutva gyújtogatni kezdett. Ez a szemmel látható következménye a Gyurcsány-párt folyamatos hergelésének” – szól a Fidesz közleményének bevezetője, majd hozzátették;

természetes, hogy a pártok között nézetkülönbségek vannak, az azonban elfogadhatatlan, hogy mindez a tettlegességig fajuljon.

A Fidesz-iroda egy munkahely, ahol férfiak, nők, családapák és családanyák dolgoznak, nem engedhetjük, hogy a baloldal által felhergelt emberek erőszakhoz folyamodjanak és békés emberek hétköznapjait keserítsék meg. Senkitől sem várható el, hogy abban a rettegésben járjon dolgozni, hogy bármikor rátörhetik az ajtót vagy Molotov-koktélt dobhatnak rá” – áll a közleményben.

Elítéljük az erőszakot, ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy a baloldal állandó gyűlölködése sajnos időről-időre termékeny talajra hull. Ezért felszólítjuk Gyurcsány Ferencet és pártját, hogy fejezzék be a folytonos uszítást és azonnal hívják vissza a Lenin-fiúkat!” – írja a szegedi Fidesz. Az, hogy az esetnek nem lettek sérültjei és hogy nem égett ki a teljes iroda, az kizárólag a szegedi rendőrök gyorsaságának volt köszönhető szerintük, munkájukat pedig hálásan megköszönték.

Emlékeztetnek: nem ez az első eset, hogy a szegedi irodát és azok dolgozóit atrocitás éri. Azt mi is megírtuk, hogy legutóbb a 2018-as országgyűlési választások éjszakáján szintén a baloldal által hergelt” emberek törtek be és bántalmazták az ott dolgozókat.