Magyarósi Csaba annyit járt Szegeden egy hét alatt, hogy azt már mi sem hisszük el

Magyarország egyik legnépszerűbb vloggere és netes tartalomgyártója három külön témában készített videót Szegedről, és egyetlen egy hét leforgása alatt vagy kétszer jött le Budapestről.

Az első szegedi videója (legalábbis ami a mostani időszakot jelenti) december 14-én jelent meg, ebben a tram-traint próbálta ki, bár ezt inkább nem ajánljuk megtekintésre, annyi tárgyi tévedés található benne. Mondjuk egyáltalán nem több vagy nagyobb, mint az országos sajtó cikkeiben.

A YouTube-on 360 ezer feliratkozóval operáló Magyarósi szerint alapvetően nagyon kényelmes a tram-train, és tök jónak tartja a beruházást, bár azt ő is említi, hogy eléggé elszálltak az árak.

Beszélt a halászléről is: szerinte a bajai és a szegedi halászléháború igazából csak összeköti az embereket, vagyis nem a háború, hanem a halászlé maga, hiszen ezek a halászlészeretetben forrnak egybe, és mindegy, melyik milyen valójában.

Rögtön másnapi videójában ismét Szegedre utazott, ahol az Antavo nevű startupot mutatta be. Azt mondta, nagyon örül annak, hogy van olyan menő cég is, ami magyar, de nem budapesti, hanem Szegedről indult.

Aztán csütörtökön is jött új videó, de ez már nem a saját csatornáján, hanem a 2022-es kézibajnokság kapcsán egy együttműködés keretében, Magyarósi ugyanis elvállalta, hogy bemutatja a rendezővárosokat.

És tényleg a városokat, ugyanis most sem csak a múltheti arénaavatóról szól a videó, hanem pl. a karácsonyi vásárról, amiről perceken keresztül áradozott. Ami valóban fontos kijelentés, hogy

Magyarósi menőnek találta a Dugonics téri csodaszarvast.

A videó második felében a Tisza-parti arénát mutatja be annak első meccsnapján.