Szabó állítja: atrocitás érte a zárkában, ami után vért köpött

A Blikknek mesélte el az országos hírnévre szert tett szegedi önkormányzati képviselő, hogy mi is történt az ő nézőpontjából szombaton Kötcsén, miután mi is megírtuk, hogy rendőrök vitték el onnan.

„Először az orvosi ügyeletre mentünk, ahol látleletet készítettek, így akarták kivédeni magukat, hogy nem sérültem meg, amikor elvittek. Ezután a rendőrkapitányság zárkájában hat órán keresztül fogva tartottak. Ekkor történt egy atrocitás köztem és az öt rendőr között, ami után vért köptem, ezért kihívták a mentőket, és kórházba szállítottak” – foglalta össze Szabó.

Szerinte tilosban parkolás miatt még embert nem vittek el bilincsben, bár azért ennél talán többet követett el a képviselő. A 24.hu szerint kocsival hajtott be Kötcsére, a piknik elé, és hosszas vitatkozás után sem volt hajlandó, majd miután ezt megtette, feltett kezekkel kezdett kvázi tárgyalni a biztonsági szolgálat emberivel. Ezután vitték el a rendőrök.

2004 óta ugye Kötcse és az itt található Dobozy-kúria ad otthont a Polgári Magyarországért Alapítvány által szervezett, Fidesz és a jobboldali értelmiségi holdudvar részvételével megtartott Polgári Piknik elnevezésű találkozónak.