Orbán: Nem lehetetlen, hogy Lázár visszatér a kormányzásba, és kiszorítjuk a nemzetközi kiskereskedelmi láncokat

„Nem lehetetlen, hogy Lázár visszatér a kormányzásba, és kiszorítjuk a nemzetközi kiskereskedelmi láncokat” – mondta a Telex kérdéseire Orbán Viktor, amelyekre többször is elmondta, hogy nem lehetetlen forgatókönyv. Mint ismert, a kormányfő a választások után szerdán, a Karmelita kolostorban tartott nemzetközi sajtótájékoztatót külföldi és hazai újságíróknak, ahol kérdezni is lehetett, ami ritka pillanat.

Még tavaly novemberben írtunk arról, hogy Lázár János, a Mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos és immár ismételten a hódmezővásárhelyi és makói térség országgyűlési képviselője elmondta: 

„Abcúg a kiskereskedelmi láncokkal, diszkontokkal és vivát a hazai élelmiszerláncoknak.”

Lázár János akár állami beavatkozást is elképzelhetőnek tart: „A magyar üzleti szereplőknek fel kellene ismerniük, hogy ami jó a Spar, a Lidl vagy az Aldi tulajdonosának, annak jónak kell lennie a magyarnak is. Bővebben:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Lázár szerint Magyarországra magyar élelmiszerdiszkontok kellenek, „überelni” kell a külföldieket

„Überelni kell a külföldi kiskereskedelmi láncokat, diszkontokat, abcúg multik, vivát magyarok!” – mondta Lázár János, a Mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos, aki a Portfolio-nak adott interjút.