Kétezer doboz sör, hangulatkeltés és egyenkabát a piacon – így zárták a kampányt Csongrád-Csanád megye politikusai

Nyomon követtük a napokban, hogy az egyes politkai tömbök hogyan zárjták le kampányukat. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt például rockkoncerteket rendezett a Móra Ferenc Múzeum elé, ahol mintegy kétezer doboz sört osztottak volna szét, ha a jelen levő 100–200 ember meg tudott volna ennyit inni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Hoztunk nemzeti színű szalagot, ha valaki át akarna adni valamit, mondjuk a múzeumot

Kampányzáró rendezvényt tartott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt két szegedi jelöltje, Tóth-Benedek Csanád és Nagy Ferenc. Voltak koncertek három helyi rockzenekarral, százas nagyásrendű tömeg, és úgy kétezer doboz ingyen sör az érdeklődők örömére.

Az ellenzéki Egységben Magyarországért összefogás szegedi részlege a Mars téren, egy piaci fórummal zárt már szombaton délelőtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Lezárta kampányát az ellenzéki összefogás Szegeden, a Mars téren fórumoztak

Esős időben tartott kampányzáró utcafórumot Szabó Sándor és Mihálik Edvin a Mars téren, ahol még egyszer utoljára arra biztatták a helyieket, szavazzanak rájuk a másnap esedékes országgyűlési választásokon.

Lázár János pedig stílszerűen Hódmezővásárhelyen mondta el egy kisebb tömeg előtt beszédés, amelyben Márki-Zay Péter ellen próbálta hangolni a kedélyeket.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Lázár: Itt fog eldőlni a választás, mutassuk meg az országnak, milyen az igazi Hódmezővásárhely

Lázár János a hódmezővásárhelyi Damjanich utcában tartotta kampányzáró eseményét, ahol kisebb tömeg fogadta. Lázár háborús uszítónak nevezte Márki-Zayt.

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<