Lezárta kampányát az ellenzéki összefogás Szegeden, a Mars téren fórumoztak

Esős időben tartott kampányzáró utcafórumot Szabó Sándor és Mihálik Edvin a Mars téren, ahol még egyszer utoljára arra biztatták a helyieket, szavazzanak rájuk a másnap esedékes országgyűlési választásokon.

„A választás előtti utolsó napokban is kaphatnak olyan benyomásokat a választók, amik az ellenzék oldalára állíthatják őket” – hangzott el a piac bejáratánál. A Szeged.hu beszámolója szerint arról beszélt a két jelölt, hogy erőteljes, komoly kampányt folytattak le, és szerintük hosszú idő után most tényleg van realitása a kormányváltásnak.

A helyszínen ott volt több szegedi politikus, úgy mint Kozma József, Tóth Károly, Mészáros Tamás és Molnár Zoltán önkormányzati képviselők, Fehér Attila, az LMP, valamint a Tóth Péter a Jobbik szegedi és megyei elnökei.

Az elmúlt héten az ellenzék részéről kampányolt Szegeden Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt a Klauzál téren, ahol azt mondta, ő félig szegedi; illetve volt Jakab Péter-fórum is, ahonnan a Jobbik-elnök egy tálca süteménnyel távozott. Orbán Viktor miniszterelnök Makón járt a napokban, ahol Lázár Jánossal közösen tartottak egy fórumot; a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pedig a Móra Ferenc Múzeum elé rendezett péntek estére rockkoncerteket, ahol mintegy kétezer doboz sört is kiosztottak.

A Szegederen vasárnap hajnaltól közvetítjük a választásokat. Ami komolyságot igényel, ott megadjuk a módját, emellett azonban beszámolunk olyan apróságokról is, amikkel máshol nem találkozhat az olvasó. Amennyiben szeretne a politikától független, objektivitásra törekvő forrásból tájékozódni, vasárnap kapcsoljon a Szegeder.hu-ra!