Orbán Viktor Makón járt, Lázár Jánossal utcafórumoztak

Mint arról beszámoltunk már ma, a miniszterelnök Békéscsabára látogatott kedden, ahol beszédet mondott híveivel körülvéve, majd fotózkodott és kezet csókolt, még egy kisgyereknek is.

Úgy tűnik, hogy járt Szegedtől nem is olyan messze, mégpedig Makón, ahol Lázár János országgyűlési képviselővel együtt tartottak egy rögtönzött utcai fórumot a békéscsabai eseményhez hasonlóan, itt is úgy volt, hogy a miniszterelnök egy emelvényen állva mondott dolgokat a szimpatizánsoknak. Posztjában azt írja: „Április 3-án csak a Fidesz!” A helyszínen volt Makó polgármestere, Farkas Éva Erzsébet is.

Az MTI-n az alábbi felvételek jelentek meg az eseményről.

Orbán legutoljára október 18-án járt Csongrád-Csanád megye környékén, amikor Horgoson letették a Szeged–Szabadka vasút alapkövét. Ekkoriban arról írtunk cikket, hogy háromszor is járt Szeged néhánytíz kilométeres körzetében négy héten belül.

Elsőként szeptember 22-én figyeltünk fel egy Facebook-posztra Orbán közösségi oldalán, amelyből kiderült, hogy Andrej Babiš cseh miniszterelnökkel éppen Algyőn halászleveznek. Nemsokkal később érkezett is az MTI beszámolója, hogy a szerb–magyar határnál jártak, ahol az afganisztáni helyzet okozta migrációs nyomásról beszélgettek.

Aztán október 3-án, kevesebb mint két héttel később, Orbán már valahol a Tisza partján süllőzött Lázár Jánossal.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Megszaporodtak a fideszes nagyágyúk Szegeden és környékén

Durranóban van a választási kampány: a 2020-as és az idén tavaszi-nyári pangás után ismét egyre több kormányzati szereplő látogat a megyébe. Csak Orbán Viktor háromszor járt a környéken eddig ősszel.