Kiderítettük, hogy mi a legegyedibb meglepetés gyermekeknek (X)

Ez nem titok, hogy minden családban fejtörést okoz az ajándék kérdése, lehet szó szülinapról, névnapról vagy akár a karácsonyról. Minden olyan alkalomkor, amikor valami ajándékötlettel kell előállni, jön a teljes blokk.

Az a kevesebb eset, amikor azonnal tudjuk, hogy mit vegyünk gyermekünknek. Viszont azokra az alkalmakra, amikor végképp csődöt mond a kreativitás, van egy nagyon jó tippünk: ezek pedig a myprintpix.hu különleges ajándékai gyerekek számára.

Azok a legjobban sikerült meglepetések, amiben van valami, ami személyessé teszi. Amitől igazán egyedi lesz az ajándék. Ilyenek azonban nem nagyon vannak az üzletekben. Inkább a tömegtermékeket találjuk meg.

Személyre szabott meglepetések

Viszont van egy olyan weboldal, ahol a tömegcikkek fogalma ismeretlen, ez pedig a myprintpix.hu oldalán a Gyereksarok. Valóban egyedi és különleges ötleteket találhatunk ezen a felületen!

Az egyik ilyen ötlet az egyedi magasságmérő, amivel öröm lesz majd figyelemmel kísérni a gyermek fejlődését. Sokszor találkozunk olyan megoldásokkal, amikor a falra húzzuk a vonalat évente. Ez is nagyon jó ötlet, de a következő festéssel az kámforrá válik.

A másik tipp pedig a tányéralátét. Egy ilyen szuper kiegészítővel az asztalnál, teljesen más értelmet nyer a “te helyed” kifejezés. Így már nem csak egyszerűen helyet foglal az asztal mellett, hanem egyenesen rohan, hogy végre a tányéralátétet láthassa. Persze ez csak egy bizonyos korig működik, de azt legalább kiélvezhetjük.

Csak az övé, és senki másé

Általában minden családban mindenkinek megvan a saját helye az étkezőasztal körül. Viszont egy egyedi tányéralátéttel igazán személyre szóló lehet minden étkezés. Mindenkinek megvan a maga alátéte, ami nagyon különleges.

Így akkor sem ülhet le senki a gyerkőc helyére, ha éppen ő még nem ért oda az asztalhoz. Egyfelől ez rendre is tanítja a csemetéket, mert villámgyorsan megtanulnak egy rendszert, másfelől pedig a bohém kis eszköz élménnyé varázsolja az “uncsi” vacsit is.

Sőt! Az élelmesebb szülők megtehetik azt is, hogy mindenki saját maga után teszi rendbe az asztalt. Ebbe viszont bele tartozik a teríték, az alátét, és minden, ezzel járó munka. Így játékosan és észrevétlenül tanulhatja meg a gyerek már nagyon korán a rend és a tisztaság szeretetét.

Emlékezetes lehet a legunalmasabb pillanat is

A myprintpix.hu weboldalán olyan mintákkal találkozhatunk, amikkel minden bizonnyal izgalmassá tehetjük az étkezéseket. Akár a tányéralátét, akár pedig a magasságmérő esetében is az alapsablonok személyre szabhatók. Fel lehet tölteni például a gyerkőcről egy fotót, ezenkívül pedig még a nevét is ráírhatjuk, amitől teljes mértékben a magáénak érezheti majd porontyunk az ajándékot.

Így valóban azt mondhatjuk, hogy minden tekintetben emlékezetes lehet egy ilyen meglepetés, és nem csak a karonülő apróságok számára lehet izgalmas kaland a közös vacsora. Sok esetben még a 12 éves gyerek is nagyon tud örülni annak, ha van egy saját egyedi tányéralátéte.