A mesélőképek igazán kreatív ajándékok (X)

Ismered a mondást, hogy egy kép többet mond ezer szónál? Mi lehetne jobb ajándék, mint egy jól kiválasztott fali dísz, ami az ajándékozottról mesél valamit? Ha valami igazán személyes és a kreatív ajándékot keresel szeretteidnek, akkor egy mesélő falikép tényleg jó választás.

Emlékek, érzelmek képpel elmesélve

Akár családtagnak, akár barátnak, akár a szerelmünknek ajándékozunk: egyfelől a kiválasztott tárgy róluk szól, de legalább annyira rólunk is. Arról, hogy mit szeretünk a másikban, milyen embernek ismerjük őt és milyen minőségű a kapcsolatunk. Ezek kifejezésére a meseloajandekok.hu egyedi mesélőképei igazán alkalmasak.

Ezek olyan különleges ajándékok, ahol a legfontosabb annak a képnek a kiválasztása, ami idézetekkel, feliratokkal kiegészítve képezi magát az ajándéktárgyat.

A mesélőképek a fent említett webáruházban három méretben, egyedi gyártással készülnek. Ezek az alábbiak:

  • S méret: 20,8×26,8 cm
  • M méret: 23×32 cm
  • L méret: 54×39 cm

A gyártáshoz szükséges, hogy a megrendelő megfelelő minőségű és felbontású képet adjon le. A gyártási idő 7 nap.

A képek egész életünket végigkísérik

A mesélőképek gyártásához a megfelelő képet kiválasztani nem egyszerű feladat. Az első, amit mérlegelni kell, hogy az ajándékozás alkalmához milyen témájú kép illik.

A fotográfia megjelenése óta a képek végigkísérik egész életünket. Az újszülött világra jövetele alkalmából, már akár a magzatról készült ultrahangfelvételek valamelyikét is rátehetjük a faliképre. Aztán jönnek a különböző iskolai ballagások, diplomaosztók, eljegyzések, esküvők, évfordulók stb. Ezekről mind-mind készíthetünk mesélőképet.

Az életünk meghatározó eseményeiről készült fotók mind-mind olyan emlékek, melyeket szívesen fogadunk ajándékként, hogy akár több évtized távlatából ismét felidézhessük őket. A jól választott kép mellé, rendelhetünk frappáns idézetet, feliratokat, bármit, ami a kép mondanivalóját kiegészíti vagy megerősíti.

A jól megválasztott fotóval elkészített mesélőkép, nemcsak emlékeket idéz fel, de egyben egy szép, dekoratív, lakásdíszítő elemként is funkcionál. Teheted a szoba falára vagy a könyvespolcra, kandallópárkányra, esetleg az éjjeli szekrény tetejére is.

Tipp a mesélőkép átadására

Ha mesélőképet ajándékozol egy szerettednek, akkor tedd ünnepélyessé annak átadását is. Biztosan sokat láttál már szoboravatást, ami egy nagyon ünnepélyes esemény. Ezt a mesélő képpel is megteheted.

Tedd fel a képet előre a falra, amikor az ajándékozni tervezett családtag nincs otthon. A felhelyezett képet terítsd le egy lepellel. Amikor eljön az ajándékátadás ideje, hívd be a szobába az illetőt és együtt “leplezzétek” le az alkotást.

Amikor együtt lehúzzátok a lepelt, garantált lesz az öröm és a meglepetés. Az ünnepélyes “leleplezés” után koccintsatok az ünnepelt egészségére egy-egy pohár pezsgővel.