Reggeltől estig: Guess pénztárcák és női táskák bármely alkalomra (X)

A Guess márkát valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen egy olyan brandről beszélünk, amely jelentős hatással van a mai divatra. Azonban sikerét nem csak általa gyártott ruhadaraboknak, de kiegészítőinek is ugyanannyira köszönheti. Hatalmas kínálatában így már rengeteg különféle modellt fellelhetünk táskákból és pénztárcákból is. Kérdéses lehet azonban, hogy melyiket érdemes választanunk bizonyos alkalmakra? Az alábbi cikkből kiderül!

Guess pénztárcák – hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

A megfelelő pénztárca kiválasztását nem szabad elhamarkodnunk, ugyanis az olyan állandó kiegészítőt jelent, amelyet szinte mindenhová magunkkal hordunk majd. Ezért ilyenkor két opciót érdemes alaposabban is fontolóra vennünk. Az egyik, hogy olyan modellt választunk, amely minden outfitünkhöz passzol, tehát valamilyen semlegesebb jelleget képvisel. Számtalan ilyen Guess pénztárcát találhatunk a márka kínálatában. A különféle fekete, barna és bézs színű modellek például bármilyen szettel jól mutatnak, még a kifejezetten sportos öltözékhez is bátran előkaphatjuk őket. Ha viszont szeretünk kifejezetten színesen öltözködni, akkor nem biztos, hogy megelégszünk egy ilyen diszkrét modellel. Hiszen az olyan elbűvölő darabok, mint például a rózsaszín vagy kék Guess tárcák, igencsak csalogatóak tudnak lenni. Ebben az esetben akár több pénztárcát is választhatunk, amelyeket outfitünk színeihez mérten cserélgetünk. Ha viszont az egytárcás megoldásnál maradunk, akkor is megéri pluszban beszereznünk egy kifejezetten alkalmi modellt, amelyet a különleges eseményekre tartunk fenn. Ehhez nagyszerűek lehetnek az olyan csillogó lánccal és érdekes mintázatokkal ellátott darabok, amelyek a hétköznapokon nem feltétlenül passzolnának minden outfitünkhöz. Ha pedig nincs ötletünk, hol vásárolhatnánk ilyet, akkor mindenképp megéri körülnéznünk a Guess női pénztárca Answear által kínált különleges modelljei között.

Guess táskák – különféle outfitekhez

A híres Guess táskákból viszont valószínűleg már nem fogjuk beérni csupán egy-két modellel, mivel jóval szembetűnőbb kiegészítőkről beszélünk, mint a tárcákat illetően. Éppen ezért ezeket mindenképp érdemes az alkalomhoz illően megválasztanunk. A kérdés persze itt is adott: milyen Guess modellt válasszunk különféle outfitjeink mellé? Nos, a mindennapok során rendkívül praktikusak lehetnek a különféle oldaltáskák, amelyek a márka jóvoltából nem csak kifejezetten esztétikusak, de ugyanennyire strapabíróak is. Az aktuális trendeket nézve rendkívül népszerűek például a különféle láncos modellek. Ezekből pedig bőségesen találhatunk akár a Guess női oldaltáska Answear által összegyűjtött darabjai között. A színárnyalatok tekintetében pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle színpompás modellek, így már a mindennapok során sem kell ragaszkodnunk a semleges árnyalatokhoz. Ha viszont alkalmi ruha mellé szeretnénk Guess táskát választani, akkor jobban tesszük, ha az olyan árnyalatokra korlátozzuk választásunkat, mint például a fekete, a barna, a piros vagy a sötétkék. Ezek kellően elegánsak ahhoz, hogy formálisabb közegben is bátran megjelenhessünk velük. Az ilyen alkalmakra viszont nem biztos, hogy az oldaltáskák jelentik majd a legjobb választást – hiszen az estélyi ruhákhoz és az ahhoz hasonló modellekhez sokkal inkább passzolnak a kisebb retikülök.