Szívesen likvidálta volna a Mi Hazánk balástyai jelöltje Magyar Péter támogatóját, a rendőrség eljárást indított

Büntetőeljárást indított a rendőrség Forgács Béla, a Mi Hazánk korábbi balástyai képviselőjelöltje ellen, amiért Magyar Péter Angliában élő támogatóját, Láng Balázst halálosan megfenyegette, erről a Blikk számolt be. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

„Én a szívemre teszem a kezem, és őszintén mondom: te egy mocsok féreg vagy. Szívesen likvidálnálak ingyen és bérmentve a Gepard M1 magyar fejlesztésű mesterlövész puskával, amit lehetőségem volt kipróbálni a közelmúltban… Csak egy a baj, nem szenvednél egy pillanatot sem, mert darabokra szaggatna egy szempillantás alatt” – ezt az üzenetet kapta Láng Balázs a Mi Hazánk politikusától privát Facebook-oldalán.

A Mi Hazánk is reagált a történtekre, szerintük Forgács Béla magánvéleményt fogalmazott meg, hirtelen felindulásból és meggondolatlanul. A párt azt írta, Forgács Béla visszalépett a jelöltségtől. Láng Balázs úgy nyilatkozott a bulvárlapnak, hogy jó ideje őt próbálja beállítani a kormánypárti oldal Magyar külföldi finanszírozójaként, ami szerinte a „vicc kategóriája”.