Több mint 50 ezer szavazat alapján lett a vidék legjobb fürdője a makói Hagymatikum

A vidék legjobb fürdője lett a Hagymatikum Gyógyfürdő. A makói fürdő a Nők Lapja Travel Awards versenyen szerezte meg a legjobbnak járó elismerést, a megmérettetésen több mint 50 ezer szavazat alapján hirdettek győztest – erről a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója beszélt a Rádió 7 Közös Nevezőjében, amit a Promenad24 szemlézett.

Ember Alex arról is beszélt, hogy a létesítmény új családi és élményrésze is gyakorlatilag kész, tavasztól már a hazai és a külföldi vendégeket is fogadja majd.

Elmondta, hogy a Hagymatikum Gyógyfürdő 11 milliárdos bővítése a régió legnagyobb turisztikai beruházása, ami az egész Dél-Alföld számára hatalmas előrelépést jelent majd.  A műszaki átadás-átvétel megkezdődött, több hétig tart majd. Ha minden jól megy, januártól elindulnak a különböző próbaüzemek és engedélyeztetések.

„A gyerekekre is gondolva négy évszakos csúszdák lesznek, melyek 12 méter magasból indulnak. Igazi különlegességünk az Atlantisz-világot bemutató szoborpark, mely Makovecz Imre rajzai alapján készült. Fantasztikus élményekkel, változatos, szép és új attrakciókkal várunk mindenkit tavasztól a csodálatos fürdő legújabb részlegében” – mondta Ember.

A januárban 12 éves Hagymatikum meglévő részlegei továbbra is fogadja a vendégeket, az ünnepek alatt is nyitva vannak, december 24-e kivételével, de 31-én este szilveszteri buli is lesz.