Halálos baleset történt Hódmezővásárhelynél, három autó ütközött a 47-esen

Mint később kiderült, halálos baleset miatt zárták le a 47-es főutat pénteken Hódmezővásárhely közelében, ahol összeütközött három autó a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint. A police.hu oldalon azt írják, az eset valamivel 7 óra előtt a 47-es főút 193-as kilométerszelvényénél.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes az útlezárás. Az Útinform azt közölte, hogy aki teheti, Kútvölgy felé kerülhet. A katasztrófavédelem szerint a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók két embert kiemeltek az egyik autóból, és átadták a mentőknek. Az egység áramtalanított két járművet is.

Fotó: Donka Ferenc / Balesetinfo

Pénteken egyébként reggel hét óra előtt történt egy másik baleset is az 5431-es út 19-es kilométerénél, mely során Ruzsa és Zákányszék között karambolozott két személyautó. A katasztrófavédelem azt írta korábban, hogy a balesetnél a ruzsai hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egyik autóba egy ember beszorult, a tűzoltók kiemelték és áramtalanították a járműveket. Forgalomkorlátozás is volt a baleset helyszínén.