Szentesen is épülhet egy McDonald's hamarosan

Hamarosan megkezdődhet Csongrád-Csanád megye negyedik McDonald’s éttermének építése Szentesen, ezt a Hódpress szúrta ki, mivel nemrégiben elkészült a majdani McDrive villamosenergia-ellátását biztosító transzformátorállomás a Kurca-parti városban.

A lap úgy tudja, a Csongrádi úton, a sportpálya szomszédságában üresen álló telek a beruházó tulajdona, és azon bármikor megkezdődhetnek a kivitelezési munkák. Mint írják, legutóbb 2021 decemberében foglalkozott a szentesi képviselő-testület a McDonald’s ügyével, akkor egy telepítési terv került elő.

Mint ismert, a gyorsétteremlánc a megyében két szegedi bázisa mellett tavaly a makói mekit nyitotta meg, mely avatón a Szegeder is részt vett, de aztán később Lázár János építési és közlekedési miniszter is elugrott egy kávéra. Erről szóló riportunkat alább lehet olvasni. Egyébként Hódmezővásárhelyen is terveztek nyitni egy McDonald's éttermet, ám az egyelőre nem jutott el a kivitelezési fázisig.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Megnyílt a makói McDonald's, még Lázár Jánosnak is hálát adtak érte

Nem féltik a lakók a helyi vállalkozókat az újonnan épült makói McDonald's-tól, aminek átadóján hálaadással és kormánypárti szlogenekkel keveredtek a tálcán felszolgált szószok.