Mégsem zár be a mindszenti kormányablak a téli időszakban

Több egyeztetést követően a Csongrád-Csanád megyei Kormányhivatal felülvizsgálta a téli időszakban zárva tartandó kormányablakok körülményeit. Ennek eredményeként a Mindszent, Köztársaság tér 31. szám alatt működő kormányablak működését nem függesztik fel ideiglenesen sem közölte Facebook-oldalán a mindszenti önkormányzat

A bejegyzés szerint tehát a mindszenti kormányablak a téli időszakban is a jelenlegi nyitva tartás szerint áll az ügyfelek rendelkezésére. Mint korábban írtuk, a Miniszterelnökség tájékoztatása szerint 2022. november 2. és tervezetten 2023. március 17. között egyes, kisebb forgalmú kormányablakokban és okmányirodákban szünetel majd az ügyfélfogadás, ezek között lett volna a mindszenti is.

A bezárásokat akkor úgy indokolták, hogy „az őszi-téli időszakban jellemzően alacsonyabb az ügyfélforgalom, amelyhez a novembertől márciusig nyitva tartó több mint 280 kormányablak és okmányiroda kellő kapacitást biztosít. Továbbra is minden járásban és fővárosi kerületben legalább egy kormányablak nyitva tart”.

Csongrád-Csanád megyében átmenetileg tehát az alábbi kormányablakok zárnak majd be:

  • Újszegeden a Szeged Nova bevásárlóközpontban,
  • valamint Kisteleken az Árpád utca 3. sz. alatt.