Új épületbe költöznek a Gyermekklinika járóbeteg-rendelései május elejétől

Bereczki Csaba klinikai igazgató tájékoztatása szerint az SZTE Gyermekklinika járóbeteg-rendelései – a szakambulanciák –, a diszpécserszolgálat, valamint a városi gyermek-vérvétel május 6-tól megújult környezetben folytatják működésüket. Mint írja,

az új helyszín a Gyermekklinika mellett található lapostetős épület, melynek főbejárata a Tisza felől található.

A költözés és az új helyszínen történő járóbeteg-ellátás miatt néhány rendelés időpontja megváltozik, a már kiadott időpontok módosulásáról a klinika betegfelvételi munkatársai telefonon tájékoztatják a szülőket, közölte Bereczki. Továbbá kéri, azon betegek, akik nem kaptak telefonon tájékoztatást időpontjuk módosításáról, a korábban megadott időpontban jelenjenek meg a rendeléseken.

A járóbeteg-ellátást végző szakambulanciákra történő időpontkérésben nem történik változás: továbbra is a megszokott telefonszámokon (62/342-217, 62/342-218) és e-mail címen (diszpecser.pedia@med.u-szeged.hu), valamint személyesen lehet időpontot egyeztetni. A megújult környezetbe való költözéssel egyidőben bevezetik a Járóbeteg Irányító Rendszert is. Épp ezért arra kérik a szülőket, hogy az időpont előtt 15–30 perccel korábban érkezzenek a rendelésekre.