Szegedi dallamra énekel Beyoncé egyik legújabb számában

Redenczki Dominik szerezte Beyoncé egyik új dalának zenéjét és dallamát, ezt maga a szegedi zeneszerző árulta el a Rádió 88-nak. A zeneszerző dallamára született Tyrant (Zsarnok) című szám az énekesnő március 29-én adta ki új albumával, a Cowboy Carterrel együtt.

Redenczki szegedi lakásán komponál Hip-Hop & Rap beateket, tehetségét pedig külföldön is kamatoztatja, ugyanis több éve együtt dolgozik D.A. Got That Dope amerikai producerrel a Warner Chappell Music berkein belül. Mint a Rádió 88-nak elmondta, ő is az album megjelenésének pillanatában tudta meg a hírt, aminek nagyon örült.

Beyoncé a 2024-es Super Bowlon jelentette be egy Verzion-reklámban, hogy már nem kell sokat várni legújabb lemezére, ami pénteken meg is érkezett – írja a HypeBeast. A zenei anyag visszanyúl az énekesnő texasi gyökereihez, és a country stílusra megy rá. A Cowboy Carter címet viselő lemezen 27 szám kapott helyet, többek között Dolly Parton slágerének, a Jolene-nak a feldolgozása, vagy éppen a Tyrant is.

A Tyrant című számban Beyoncé erőteljesnek és magabiztosnak mutatja be magát. A „zsarnok” kifejezés is erre utal, mondván az életet tekintélyével lovagolja meg, úgy feltüntetve, hogy könnyedén teszi ezt. Összességében a dal az önbizalmat ünnepli.