Nagyot ment a Rókusi körúti Tesco a cég nyereményjátékában

A Tesco február végén zárult nyereményjátékában hat hét alatt közel 167 ezer blokkot töltöttek fel a vásárlók, közülük 4205-en összesen több mint 60 millió forint értékben nyertek vásárlási utalványokat. A játék az ország mind a 197 Tesco áruházának vásárlóit, valamint az online szolgáltatást használókat is megmozgatta, de a legtöbben Szegedről, Budapestről, Békéscsabáról, Debrecenből és Nyíregyházáról vettek részt, az 5 fődíjas egyike pedig egy szegedi Tesco üzletben kiállított blokkal vihette el az 1 millió forintos főnyereményt.

„A szegedi nyertes, Roland közel lakik a Tescóhoz, ezért gyakran betér az áruházba családjával. A kétgyerekes férfi általában élelmiszert vásárol az üzletben, a nyereményt is erre fogja fordítani, többek között a húsvéti bevásárlás során” – idézi a Tesco sajtóközleménye Hevesi Nórát, a cég magyarországi kommunikációs vezetőjét.

A közlemény szerint a legaktívabbak a szegedi Tesco Extra vásárlói voltak, akik összesen 5237 blokkal vettek részt a játékban – ez az összes feltöltés több mint 3 százalékát teszi ki. Őket követik a top játékosok sorában a Budapest Váci úti és Fogarasi úti Tesco Extra, a békéscsabai hipermarket, a debreceni Tesco Extra, valamint a nyíregyházi hipermarket vásárlói.

A statisztikák szerint a játékosok legnagyobb része a nyereményjáték első és utolsó hétvégéjén töltötte fel a blokkokat, közülük jónéhányan a nagyobb esély érdekében több alkalommal is. 252-en többször is nyertek: 5-en négyszer, 19-en háromszor, 228-an kétszer. Egy vásárló pedig az egyik héten három különböző értékű utalványt is elvitt.