Bartók Csaba a Novák-ügyről: A homoszexuálisok házasságából ered a pedofília

A Szeged Televíziónak nyilatkozott Bartók Csaba, a szegedi fideszes önkormányzati képviselőt arról kérdezték, hogy mit gondol Novák Katalin kegyelmi ügyéről. Az egykori helyi Fidesz-elnök magyarázatába belefűzte Donáth Anna apukájának ügyét is, valamint azt állította, a melegházasságból ered a pedofília.

Mint ismert, a szegedi származású köztársasági elnök kegyelmet adott Kónya Endrének, aki a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyetteseként kényszerítéssel és zsarolással évekig sikeresen szőnyeg alá söpörte főnöke, Vásárhelyi János pedofil bűncselekményeit. Vásárhelyi legalább tíz, felügyeletére bízott fiú ellen követett el szexuális bűncselekményeket, Kónya pedig állítólag otthonosan mozgott a bicskei, alcsúti és felcsúti fideszes körökben, írja a szeged.hu.

A beszélgetésrészlet szerint Bartók Csaba először azt mondta a telefonba, én szívesebben beszélnék Donáth Anna apukájáról pedofilügyben”, majd amikor bővebb fejtegetésre kérték, a következők hangoztak el: „Hát, hogy milyen joggal kifogásolják vagy miért tüntetnek gyakorlatilag olyanok, akik egyébként LMBTQ mellett vannak,

homoszexuálisok házassága mellett, stb., stb., amiből – ha tetszik, ha nem – ered a pedofília.

Tehát gyakorlatilag a kiváltó okokat ők megszavazzák, tüntetnek mellette, és ezek után, miután vélhetőleg – ugye nem ismerjük az államelnökasszony döntésének hátterét, az ő általa ismert információkat – hoz egy döntést; amint elmondta jól megfontolta, meggondolta, sok ember közül választotta ki, ezek után meg önök tüntetnek, a baloldal tüntet, a Momentum tüntet élén Mihálik Edvinnel. Szóval nem is értem a kérdést egyébként.