Le akart ugrani a Belvárosi hídról egy ember csütörtökön

Fél öt körül jöttem hazafelé a Belvárosi hídon, és annyit láttam, hogy egy rendőrautó kint van, egy ember a földön, jött még kettő rendőrautó, utána később egy mentő” – írták az egyik szegedi közösségi oldalon. Kommentekben többen is jelezték, le akart ugrani valaki a hídról, ezért volt a tumultus.

A Webrádió olvasói jelzés alapján arról számolt be, hogy három rendőrautót is láttak a Belvárosi hídon csütörtökön. Úgy tudják, az öngyilkossági szándékkal a hídra felmászó nőt a rendőrök megmentették, majd átadták a mentőknek. A Belvárosi hídon csütörtök délután fél 5 körül a rendőri intézkedés miatt jelentős torlódás alakult ki. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság később ígért tájékoztatást az ügyben.

Frissítés (15:52): A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint lakossági bejelentés alapján érkeztek ki az ugrani szándékozó nőhöz, akit a rendőrség Kutyás Alosztályának járőrei akadályoztak meg abban, hogy a Tiszába vesse magát, majd átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak, így nem történt tragédia. A rendőri intézkedés ideje alatt az átkelő közelében torlódás alakult ki. 

Van segítség! Ha hasonló gondolatai vannak, hívja a 116–123-as lelki elsősegély telefonszámot. Ígérje meg, hogy most rögtön nem tesz semmit, és keresse fel ezt az oldalt! Ha másért aggódik, ezt az oldalt látogassa meg.