Hosszabbított az OTP Bank–Pick Szeged Gleb Kalaras orosz kézilabdázóval

Az OTP Bank–Pick Szeged 2025. június 30-ig meghosszabbította szerződését orosz válogatott kézilabdázójával, Gleb Kalarassal. A 33 éves játékos a nyáron a német Melsungentől érkezett a Tisza-parti klubhoz.

Szeretnénk a szurkolóinknak jó hírrel szolgálni még karácsony előtt. A napokban sikerült megegyeznünk a folytatásról, így Gleb Kalaras 2025-ig a játékosunk marad, éltünk az opciós lehetőségünkkel. Csapatunk fontos része volt az őszi szezonban, bizonyította, hogy nagy erősségünk, kiváló sportolót és igazi csapatembert ismerhettünk meg bennenyilatkozta a klub honlapján Kiss Bence, cégvezető. Gleb Kalaras eddig 19 meccset játszott a Szegedben és 23 gólt szerzett, a bajnokságban 19-szer, a Bajnokok Ligájában négyszer volt eredményes.

Nagyon örülök annak, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződést, mert remekül érezzük magunkat a családdal Szegeden. A nyáron egy nagy múltú klubba igazoltam. Sokkal többet kaptam az elmúlt hónapokban, mint amire számítottam. Szegeden hihetetlen népszerű a kézilabda, a város, a PICK Aréna, a meccsek hangulata és a csapat mindannyiunkat elvarázsolt. Nagyon jó helyre kerültem, élvezek minden pillanatot, amit itt tölthetek – mondta Gleb Kalaras.