Hamisíthatják a Szabadtéri jegyeit, a csalók az Ezeregy éjszaka című musicalre próbálják ezeket eladni

Hamisítás gyanúja merült fel a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására szóló jegyekkel kapcsolatban. A Fesztivál közleményben hívja fel nézőinek figyelmét, az előadás megtekintésére, a helyszínre történő belépésre kizárólag a hivatalos forrásból származó jegyek jogosítanak fel.

Mint írják, hetek óta nem lehet jegyet kapni a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására. Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István debütáló world musicaljét augusztus 11., 12., 13.,18.,19. és 20. este játsszák majd a Dóm téri színpadon, ám az előadás mind a hat alkalmára elkelt minden jegy.

A teltházas produkció iránt azonban továbbra sem csökken az érdeklődés, felmerült az alapos gyanú, hogy egyes személyek ezt kihasználva hamisított, érvénytelen belépőket árusítanak az előadás dátumaira. A csalók esetleg arra hivatkozhatnak, saját, korábban hivatalos úton megvásárolt jegyeiket szeretnék értékesíteni, amelyeket egyéb elfoglaltság, betegség, személyes ok miatt nem tudnának felhasználni.

A Szegedi Szabadtéri Játékok felhívja minden leendő nézőjének figyelmét, hogy a Fesztivál területére kizárólag a hivatalos jegyértékesítő helyszíneiről és platformjairól, azaz a szegedi fesztivál jegyirodából, a Szabadtéri Játékok weboldaláról vagy az Interticket országos jegyirodai hálózatának helyszíneiről és online felületeiről származó jegyekkel lehet belépni. Eltérő helyről származó belépőkért a Fesztivál nem vállal felelősséget.

A Szegedi Szabadtéri Játékok óvatosságra inti az érdeklődőket, és kéri leendő nézőit, minden esetben bizonyosodjanak meg belépőjegyeik eredetiségéről, a forrás hivatalos voltáról, még az előadások előtt.