Novemberig kell várni a következő Szeged–Veszprém rangadóhoz

A férfi NB I-ben címvédő Telekom Veszprém és a női élvonalban bajnok Győri Audi ETO KC is hazai pályán kezdi meg szereplését a kézilabda NB I következő idényében. A magyar szövetség székházában megtartott keddi sorsolásán eldőlt, hogy a veszprémiek a Csurgót, a győriek pedig a Békéscsabát fogadják.

A férfiaknál a Szeged–Veszprém rangadóra november 12-én kerül sor, a bakonyi városban pedig április 21-én találkoznak a csapatok. A nőknél a Ferencváros november 19-én fogadja a bajnokcsapatot, a Győr pedig május 12-én látja vendégül a fővárosiakat. Mindkét bajnokság szeptember 3-án kezdődik, a férfiaknál május 19-én, a nőknél május 26-án ér véget. A nőknél a világbajnokság miatt november 20. és december 29. között, a férfiaknál pedig az Európa-bajnokság miatt december 11. és február 3. között szünetel a bajnokság.

A nőknél az alapszakasz eredményei alapján hirdetnek bajnokot, míg a férfiaknál ismét döntőt rendeznek az egyik csapat második győzelméig. A menetrend az európai kupamérkőzések miatt változhat, a pontos időpontokról augusztus 3-ig egyeztethetnek a klubok.