Szegedre jön Donáth Anna, az ország jövőjéről tart majd előadást

A Momentum sajtóközleményben tudatta, hogy június 16-án, pénteken 17 órakor Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője és egyes felmérések szerint Magyarország legnépszerűbb ellenzéki politikusa tart nyilvános fórumot a szegedi Art Hotelben, országjárásának egyik állomásaként.

Azt írják, a politikus a fórumon beszélni fog többek között az ország jövőjéről, Európával való kapcsolatunkról, inflációról, oktatásról és arról, milyen tervei vannak mindezekre pártjának, a Momentumnak. Azt ígérik, a rendezvényen Donáth Anna a közönség kérdéseire is válaszol majd és akár az Európai Parlamentben is elmondhatjuk véleményünket ősszel.

Bővebben az esemény Facebook-oldalán lehet olvasni, illetve regisztrálni is kell a részvételhez. Az EP-képviselő Szegeden utoljára 2021 decemberében járt, amikor Mihálik Edvinnel, a Csongrád-Csanád megye kettes választókerületének ellenzéki országgyűlési képviselőjelöltjével találkozott, és a Kárász utca Széchenyi tér felőli végén osztogatták együtt a forró teát.

Donáth Anna egyébként legutóbb arról posztolt, hogy a státusztörvény ellen tiltakozva ismét lebontotta a kordonokat a Momentum frakciója. Ahogy a képviselő fogalmaz, a pedagógusokat „fegyelmező törvényt mindenáron át akarják vinni, péntekre már rendkívüli parlamenti ülést is kezdeményeztek.