Safri Duo, Thomas Anders és az Eiffel 65 indította be a Deja Vu Fesztivált

„Őrületes hangulattal indult el csütörtök este Magyarország legnagyobb retro fesztiválja, a Deja Vu Fesztivál” – áll a szervezők közleményében. Három nemzetközi sztár, Safri Duo, Thomas Anders és az Eiffel 65 nyitotta meg a háromnapos eseményt.

Mint írják, a fesztiválra már hetekkel korábban elfogytak a bérletek, így közel tízezer ember bulizik majd a partfürdőn csütörtöktől vasárnapig. Több szegedi fellépővel is készült a fesztivál. Az első estén zenélt Dj Dominique, Peat Jr., Bárány Attila és a helyi rezidens dj-k közül Bigiboy, MolnárBé, Sindel és Toka.

A Deja Vu idén ünnepli tíz éves fennállását, amire a szervezők a mobilapplikációval álltak elő. Ezen a fesztiválozók tudják követni a programokat, megtudják tekinteni a térképet és a házirendet, de egy online rádiót is találhatnak, amely a fesztivált követően, az év 365 napján biztosítja a Deja Vu hangulatot.

A pénteki, második éjszakán fellép majd Dj Sash! és az egyik legjobban várt csapat, a Blue, de a fesztiválon fog debütálni Panjabi MC is.

Fotó: Future Visuals