Bezár a CCC a Napfény Parkban, megrohamozták a vásárlók a cipőboltot

A Webrádió írta meg korábban, hogy június 13-án véglegesen bezár a CCC cipőbolt Napfény Parkban található üzlete Szegeden. A cég SMS-ben tájékoztatta az ügyfeleit arról, hogy a teljes készletre 30%-os kedvezményt hirdetnek.

A portál beszámolója szerint a vásárlók már az első napon is szép számmal érkeztek, de kedd délután is mintegy százan nézelődtek, jelentős volt a tumultus. Az üzlet alkalmazottai arról beszéltek, hogy csak a bolt nyitásakor láttak ennyi vásárlót, a zárási akció még a karácsonyi forgalmat is felülmúlta. Azt írják, szinte mindenki a nyári lábbeliket kereste, de népszerűek voltak a papucsok és a gyerekcipők is. A kassza előtt hosszú sorok kígyóztak.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyelőre nem vonulnak ki véglegesen a városból, hiszen a Szeged Plázában és az Árkádban még megtalálhatóak. A márkát még 1999-ben alapították Lengyelországban. A hazánkban is jól ismert CCC cipőbolt hálózat franchise rendszerben működik, ugyanakkor az értékesítés jelentős része már az internetre tolódott át.