Csütörtökön újabb bejelentés: Nagy Martin és Szilágyi Benjámin visszatér az OTP Bank–Pick Szeged csapatához

Mostanában csak úgy özönlenek az igazolási hírek a Pick Szeged kézicsapat háza táján, miután Juan Carlos Pastor vezetőedző és számos játékos távozását is bejelentették. Korábban az orosz Gleb Kalaras, majd a spanyol Carlos Molina Cosano szerződtetését jelentették be, szerdán pedig kiderült, a 23 éves Szymon Dzialakiewicz is az együttesnél folytatja pályafutását.

Csütörtökön is jött bejelentés, mégpedig arról, hogy a kapus Nagy Martin és a jobbszélső Szilágyi Benjámin nyáron visszatér az OTP Bank–Pick Szeged férfi kézilabdacsapatához.

Nagy Martin három évvel ezelőtt távozott Szegedről, előbb az izlandi Valur Reykjavík, majd a német VfL Gummersbach csapatában védett, idén pedig bemutatkozhatott a magyar válogatottban is. Új szerződése egy plusz egy évre szól. Szilágyi Benjámin a mostani szezont kölcsönben a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttesében töltötte, és 25 bajnoki mérkőzésen 61 gólt szerzett. A jobbszélsővel tavaly kettő plusz két évre szóló megállapodást kötöttek, vagyis neki élő szerződése van Szegeden.