Szemtanúkat keres a rendőrség a Dugonics téri nőverő férfi miatt

A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt nyomoz: mint azt megírtuk korábban, a szegedi Dugonics téren található szórakozóhelyen május 11-én 22 óra után egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal nőt. Ezt látva a közelben tartózkodók a bántalmazott hölgy védelmére siettek, mely után az illető elmenekült.

A feltételezett elkövető 20 év körüli, nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Szürke farmernadrágot, fehér sportcipőt és fekete rövid dzsekit viselt. A Szegedi Rendőrkapitányság a körülmények tisztázása érdekében kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a helyszínen voltak és látták az eseményt, esetleg arról felvételt készítettek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek.

A szemtanúk jelentkezhetnek személyesen is a Szegedi Rendőrkapitányság Párizsi körúti épületében, míg telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 0662/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.