Hétfőn ismét a Damjanich utcánál koccant egy autós a tram-trainnel

Bár sem a Mávinform, sem az SZKT nem számolt be az esetről, hétfőn is volt a szombatihoz hasonló koccanás Szegeden, a Kossuth Lajos sugárút és a Damjanich utca kereszteződésében. A Szeged365 olvasói jelzés és fotók alapján azt írta, a Kossuth Lajos sugárúton a vasútvillamos egy autóst koccantott meg hátulról” délután negyed négy tájékán.

A szerencse az esetben, hogy nem keletkezett nagy kár egyik járműben sem a fotók alapján, így a vasútvillamos folytathatta útját, vélhetően ezért nem számolt be az esetről az SZKT és a Mávinform. Azért is szerencse, mivel a mai napon már kiesett egy tram-train jármű, mely a Galamb utcánál meghibásodott, a szerelvényt el kellett vontatni, ez egyébként sikeresen lezajlott.

Az eset másik érdekessége, hogy a szombati napon, április 20-án két baleset is volt, ebből az első szegeden a reggeli órákban pont ugyanott történt, ahol a mai eset. Ekkor a vasútvillamos még folytathatta útját. A második baleset pedig már Hódmezővásárhelyen történt délután, itt egy Suzuki kanyarodott a jármű elé, ki is kellett venni a 006-os számú tram-traint a forgalomból.

A cikk borítóképe illusztráció.