A tram-train elé ment egy autós Szegeden, a Damjanich utcánál szombat reggel

Szombaton sem maradtunk baleset nélkül, miután pénteken egy biciklis tekert a tram-train elé Hódmezővásárhelyen. Ezúttal a Szeged vasútállomásról 7:47-kor elindult vasútvillamossal ütközött egy személyautó Szegeden, a Damjanich utcánál a Mávinform szerint. A balesetben senki sem sérült meg a vasútvillamoson járaton, amely a helyszínelés befejezéséig várakozásra kényszerült.

A tram-train számára végül röviddel 8:30 előtt befejeződött a helyszínelés, így az előzetesen várt 30 helyett 25 perccel hosszabb menetidővel továbbindult Hódmezővásárhely felé, az eset szerencsére további késéseket nem generált a vonalon. A balesetről a Szegeden közlekedünk nevű helyi Facebook-csoportban osztottak meg képeket.

Fotó: Szegeden közlekedünk / Facebook

Mint azt pénteken megírtuk, reggel a 8 órakor Hódmezővásárhelyre tartó tram-train már Hódmezővásárhelyen, a Kistópart utcai körforgalomnál összeütközött egy kerékpárossal. Május elején pedig a vasútvillamos oldalának ütközött egy személyautó az Aradi vértanúk tere és a Bécsi körút megállók között, a Liliom utca közelében.

Ezeket megelőzően Hódmezővásárhelyen mentek neki a tram-trainnek abban a körforgalomban, ahol nem sokkal előtte is volt egy ugyanilyen eset. Szegeden egy Tatra villamos elé hajtott egy BMW-s még április végén. Cikkeinkben összefoglaltuk a korábbi baleseteket is, melyek idén történtek.