A tram-train oldalába ment egy autós a Boldogasszony sugárúton

A Szeged vasútállomásról 9:47-kor elindult vasútvillamos oldalának ütközött egy személyautó egy közúti baleset során Szegeden, az Aradi vértanúk tere és a Bécsi körút megállók között, a Liliom utca közelében a Mávinform szerint. A balesetben senki sem sérült meg a tram-train járaton, amely a helyszínelés befejezéséig várakozásra kényszerült, és végül 45–50 perces késéssel indult tovább, miután 10:40-kor megindulhatott a forgalom.

Azt írják, a vasútvillamosok vonalán 10–20 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani, kora délutánig állhat helyre a menetrend. A Hódmezővásárhely vasútállomásról 9:30-kor Szegedre elindult tram-train csak Anna-kút megállóig, míg a szegedi nagyállomásról 10:17-kor induló vasútvillamos az Anna-kúttól közlekedett. A szegedi szakaszon az SZKT biztosítja a járatok pótlását.

Ezzel tulajdonképpen megúszták a fekvőtámaszt a Magyar Kétfarkú Kutyapárt aktivistái. Legutóbb Hódmezővásárhelyen mentek neki a tram-trainnek abban a körforgalomban, ahol nem sokkal előtte is volt egy ugyanilyen eset. Szegeden egy Tatra villamos elé hajtott egy BMW-s még április végén.

Borítóképünk illusztráció, egy korábbi balesetnél készült.