Hódmezővásárhelyen is nekimentek ugyanannak a tram-trainnek, amelynek még reggel Szegeden

A Mávinform írta meg ma már másodjára, hogy tram-train elé kanyarodott egy autó. Ugyanis reggel Szegeden történt hasonló a Hódmezővásárhelyre tartó vasútvillamossal, mely elé a Damjanich utcánál fordult egy Mercedes-Benz. Az újabb, vásárhelyi balesetről egyik olvasónktól kaptunk képet, melyen az látszik, hogy a mentők is kiérkeztek egy esetkocsival. Ráadásul mint kiderült,

ez ugyanaz a tram-train, amelyiknek még Szegeden mentek neki.

A délutáni esetben a Hódmezővásárhely vasútállomásról Szegedre 14 órakor elindult vasútvillamossal ütközött egy Suzuki Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út és a Batthyány utca kereszteződésében. A balesetben senki sem sérült meg a tram-train járaton, amely viszont nem közlekedik tovább. Néhány TramTrain menetideje 10–20 perccel megnövekedhet.

Fotó: Olvasónk

A helyszínelés ideje alatt Hódmezővásárhely vasútállomás és a Kossuth tér között szünetel a forgalom. A Szegedről 13:17-kor elindult vasútvillamos csak a hódmezővásárhelyi Kossuth térig közlekedik. A Hódmezővásárhely vasútállomásról Szegedre 14:30-kor induló járat pedig csak a Kossuth tértől közlekedik.