Újabb két nevet jelentett be a SZIN, Alok és Rita Ora is jön a Partfürdőre idén

Újabb külföldi fellépőket jelentett be az idén 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok: a korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is Szegeden zárja a fesztiválnyarat. A friss hír már néhány hazai fellépőt is megosztott, akik augusztus 23–26. között lépnek fel Szegeden.

Idén január végén jött elő új, You Only Love Me című dalával Rita Ora. A friss dalt, amit egy hónap alatt már több mint 4 millió alkalommal néztek meg rajongói a legnagyobb videómegosztón, hamarosan egy új lemez is követi. Az angol popsztár így valószínűleg már ebből is szemezget, először élőben a hazai közönségnek, a nyárzáró SZIN-en.

Alokról azt írják a közlemény szerint, hogy a világ legjobb lemezlovasait sorba állító DJ Mag listáján a 4. helyen szerepel, 70 millió közösségi médiakövetővel szintén a nemzetközi elektronikus zenei szcéna élbolyába tartozik, és ő a leghallgatottabb brazil művész a világon.

A SZIN korábban két nemzetközi fellépőt már bejelentett: Timmy Trumpet szintén ott van a világ legjobb DJ-inek 10-es listáján illetve jön a Lukas Graham zenekar, legfrissebb albumuk már megérkezett, amit itthon először a SZIN-en adják elő élőben.

Megérkeztek az első hazai nevek is, ők sorban: Azahriah, Beton.Hofi, BSW, ByeAlex és a Slepp, Carson Coma, Curtis, Dzsúdló, Follow The Flow, Halott Pénz, Honeybeast, Krúbi, Majka, Manuel, Margaret Island, Necc party, Pogány Induló, Punnany Massif, Quimby, T.Danny, Tits Gang, Valmar és a Wellhello.

A legzsebbarátabb fesztiválra immár napijegyek is kaphatók. Az első körbe limitált példányszámú, kedvezményes jegyeket az első két napra, szerdára és csütörtökre 15 555 forint/nap áron, péntekre és szombatra 17 555 forintért lehet megvásárolni aznapra. Minden további információ ide kattintva elérhető.